Personal Training

“Uw specialist bij klachten”

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer is iemand die mensen persoonlijk begeleidt op het gebied van beweging, voeding en mental coaching. Hij of zij heeft verstand van de fysieke gesteldheid en de daarop afgestemde beste manier van trainen. Een personal trainer doet meer dan alleen het begeleiden en invullen van een beweegprogramma. Hij of zij zal ook een stukje persoonlijke aandacht en advies geven zodat je op alle vlakken je geholpen en gesteund voelt.

 

Ik kan je naast alles op het gebied van voeding en beweging, ook helpen bij blessures, pijnklachten en mobiliteit. Daarnaast is een personal trainer niet alleen een coach, maar ook een vertrouwenspersoon en soms een bron van inspiratie en motivatie. Samen werken we eraan dat ook jij de beste versie van jezelf wordt!

 

In welke situaties kies ik voor een personal trainer?

Je kunt om verschillende redenen kiezen voor een personal trainer. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je wilt afvallen en/of spieren wilt opbouwen. Maar je kunt ook bij een personal trainer langs als je klachten hebt, bijvoorbeeld wanneer je wilt weten hoe je met stress en lichamelijke inspanning beter om kunt gaan.

 

Voorbeelden zijn:

  • Fysiek: afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Mentaal: lekkerder in je vel zitten, zowel fysiek als psychisch
  • Lifestyle: hoe ga je met tijd, stress en nachtrust om
  • Voeding: leren welke voedingsstoffen essentieel zijn en het volgen van gezonde voedingsschema’s

 

Bij fysiotherapie Mensano:

Is jouw personal trainer ook een Fysiotherapeut. Mocht je klachten hebben of ontwikkelen tijdens het trainen dan kan ik ook hierbij goed ondersteunen. Iedereen kan binnen de grenzen van zijn of haar kunnen trainen en verbeteren.

Wat kost personal training?

Een losse training (60 minuten) kost 60,- euro. Een maand pakket (4 sessies) kost 200,- per maand. Een 3 maanden pakket (12 sessies) kost 550,- euro.

Let op! Het trainingsplan opstellen kost eenmalig 60 euro. Dat is inclusief trainingsschema, voedingsschema en lichaamsmeting. De check ups zijn gedurende je pakket gratis.

Online coaching kost 60,- euro per maand of 150,- euro voor 3 maanden. 

 

Enthousiast geworden? Maak dan een afspraak.

Maak nu een afspraak

Met dit formulier geeft u zich op voor de GRATIS intakegesprek. Eenvoudig en snel geregeld.

of